Cégalapítás és módosítás

Rövid határidővel vállaljuk cégek alapítását, módosítását és megszüntetését partner ügyvédi irodánkon keresztül!

Könyvelés, Adótanácsadás

Teljes körű könyvelés, bérszámfejtés, beszámolók készítése! Hatóság előtti képviselet! Adótanácsadás adójogra specializálódott ügyvédtől!

Követelések kezelése

Tartoznak Önnek vagy cégének? Vállaljuk vállalkozások kintlévőségének szakszerű kezelését!


Cégalapítás és módosítás

Amennyiben Ön konkrét elképzelésekkel fordul hozzánk azzal kapcsolatban, hogy milyen céget készül alapítani, nincs más dolga, mint a szükséges adatok eljuttatása után egy megbeszélt időpontban az irodánkba fáradni (amely ügyvédi iroda), hogy a konzultáció és az iratok ellenőrzése után aláírja a cégalapításhoz szükséges dokumentumokat.

Ha Ön még nem biztos az alapítandó cég társasági formáját illetően, ügyvédi irodánk minden esetben teljes körű tanácsadással várja. Olvassa el a cégalapítás előtt állók számára írt hasznos tanulmányunkat. - letöltés

A szükséges adatok egyeztetését e- mailben, telefonon vagy személyesen folytatjuk Önnel a gyorsabb ügyintézés érdekében.

A cég nevének kiválasztásánál érdemes odafigyelnie, hogy a választott név kapcsolódjon Önhöz vagy a cég tevékenységi köréhez. Fontos továbbá, hogy nem választhat más cég által már használt, vagy azzal könnyen összetéveszthető nevet.

- A http://www.e-cegjegyzek.hu honlapon ellenőrizheti, hogy az Ön által választott név már foglalt-e.

A tevékenységi körök listáját ezen a hivatkozáson találja.

A cégalapítás utáni teendőkről szóló tanulmányunkból kiderül, hogy  számos bejelentési és adatszolgáltatási  kötelezettsége keletkezik, aminek 15 napon belül eleget kell tennie - könyvelési szolgáltatásunk keretében  ezeket a bejelentéseket ingyen elvégezzük Ön helyett és garantáljuk, hogy nem csúszik ki a határidőkből!

 

Cégalapítás adatlap letöltés

Személyes konzultációért kattintson ide!

Kapcsolat

CÉGMANAGER

Iroda: 1036 Budapest, Evező utca 6.
Telefon/ fax: +36 1 201 5397
Mobil: +36 20 806 1606
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Cégügy- blog

websas.hu