Cégalapítás és módosítás

Rövid határidővel vállaljuk cégek alapítását, módosítását és megszüntetését partner ügyvédi irodánkon keresztül!

Könyvelés, Adótanácsadás

Teljes körű könyvelés, bérszámfejtés, beszámolók készítése! Hatóság előtti képviselet! Adótanácsadás adójogra specializálódott ügyvédtől!

Követelések kezelése

Tartoznak Önnek vagy cégének? Vállaljuk vállalkozások kintlévőségének szakszerű kezelését!


Munkatársaink

Dr. Székely Andrea, irodavezető ügyvéd

A Budapesti Eötvös Lóránd Tudomány Egyetem Állam- és Jogtudományi karának elvégzése után ügyvédjelöltként kezdtem a pályát 1979-1982-ig. 1982 március 1-től vagyok a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja. Azóta megszakítás nélkül ügyvédként dolgozom.
Az ügyvédi irodát édesapám- Dr. Székely Miklós  alapította 1937-ben.
Az első ügyvédek egyikeként vettem részt  a gazdasági büntetőjogi szakjogász  posztgraduális képzésen.
Részt vettem ügyvédjelölt oktatásban 2007-2011 között.Névjegyzékbe bejegyzett mediátor vagyok, tagja a Mediátorok Szövetségének.   A mediátori munkámról bővebben a www.perenkivul.com oldalon olvashat.

Tagság:
- Budapesti Ügyvédi Kamara Felvételi Bizottság
- Budapesti Ügyvédi Kamara Összeférhetetlenségi Bizottság
- Ügyvédnők Országos Egyesülete
- Mediátorok Szövetsége


Dr. Janklovics Ádám
, jogász, cégtulajdonos

Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán diplomáztam 2010-ben. 2006-2009 között  gazdasági és kereskedelmi jogi tanszék demonstrátora voltam, ahol lehetőségem nyílt mélyebben belelátni e jogterület  elméleti és gyakorlati rejtelmeibe egyaránt.

 Tagság:
- Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége Elnökségi Tag,
Etikai Bizottság Elnöke

- Budapesti Ügyvédi Kamara Ügyvédjelölti Tagozat Elnökségi Tag
-
Nemzeti Ifjúsági Tanács Előkészítő Bizottsági Tag

Dr. Sass Rita, jogász

Diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Karán szereztem 2009-ben. Ezt követően ügyvédjelöltként dolgoztam, majd a közigazgatási jog területén szereztem tapasztalatot. A Budapesti Ügyvédi Kamara által szervezett ügyvédjelölti képzés elvégzése után, jelenleg jogi szakvizsgára készülök. Munkám során precizitásra, illetve az ügyfelekkel történő közvetlen kapcsolat kialakítására törekszem, megkönnyítve ezzel a felmerülő jogi problémák megoldását.

 

 

 Kovács Levente mérlegképes könyvelő, adótanácsadó

 Pénzügy szakirányos közgazdászként szereztem meg a diplomámat 2005-ben Tatabányán, a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján. A diploma megszerzése után vállalati finanszírozással foglalkoztam a Budapest Bank veszprémi fiókjánál. Eközben végeztem el a mérlegképes könyvelői tanfolyamot és 2008 óta dolgozom könyvelőként. Fontos számomra az ügyfelek megelégedettsége és a minél teljesebb körű kiszolgálása. Ennek érdekében folyamatos továbbképzésekkel, előadásokkal, szakmai folyóiratokkal fejlesztem tudásomat.


Part­ne­re­ink

Az ügyfél­kö­rünkre tekin­tet­tel ügyvédi iro­dánk ren­del­ke­zik együttmű­ködő ügyvédi iro­dák­kal országszerte, adó– és könyv­szakértő­vel, ingatlanszakértővel, műszaki szakértővel, földmérővel, és egyéb szakértők­kel, vala­mint együttmű­kö­dik egy szak­for­dító iro­dá­val is.

Kapcsolat

CÉGMANAGER

Iroda: 1036 Budapest, Evező utca 6.
Telefon/ fax: +36 1 201 5397
Mobil: +36 20 806 1606
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Cégügy- blog

websas.hu