Cégalapítás és módosítás

Rövid határidővel vállaljuk cégek alapítását, módosítását és megszüntetését partner ügyvédi irodánkon keresztül!

Könyvelés, Adótanácsadás

Teljes körű könyvelés, bérszámfejtés, beszámolók készítése! Hatóság előtti képviselet! Adótanácsadás adójogra specializálódott ügyvédtől!

Követelések kezelése

Tartoznak Önnek vagy cégének? Vállaljuk vállalkozások kintlévőségének szakszerű kezelését!


Publikációk

Cégjog

Adózás 2013

Adójog

Gondolatok az ügyvéd-ügyfél közötti jó kapcsolatról

Fontos figyelmeztetés!

Ez a weboldal a Cégmanager Vállalkozásfejlesztési Központ oltalma alatt áll. Kifejezett írásos hozzájárulásunk nélkül tilos a  weboldal tartalmának másolása, változatlan vagy nagymértékben hasonló  tartalmú átvétele, ami magába foglalja mind a szöveg, mind a képi megjelenést, weboldal elrendezést, grafikát, és a pdf kiterjesztésű oldalakat is.  Másolt oldalnak minősül legalább egy bekezdés változatlan átvétele, vagy az általunk írt- szerkesztett szöveg, cikk nagymértékű hasonlósága. Jelen szabály megsértése esetén 200.000 Ft kötbért számlázunk a másolt oldal tulajdonosának, üzemeltetőjének (anyagunk átvevőjének), vagyis a jogtalan felhasználónak.  A bizonyításhoz internetes tartalomtanúsítást használunk, amit minden esetben közjegyző hitelesít, így  az közokiratnak minősül. A közjegyzői díjat a jogtalan felhasználóra hárítjuk.

Kapcsolat

CÉGMANAGER

Iroda: 1036 Budapest, Evező utca 6.
Telefon/ fax: +36 1 201 5397
Mobil: +36 20 806 1606
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Cégügy- blog

websas.hu