Cégalapítás és módosítás

Rövid határidővel vállaljuk cégek alapítását, módosítását és megszüntetését partner ügyvédi irodánkon keresztül!

Könyvelés, Adótanácsadás

Teljes körű könyvelés, bérszámfejtés, beszámolók készítése! Hatóság előtti képviselet! Adótanácsadás adójogra specializálódott ügyvédtől!

Követelések kezelése

Tartoznak Önnek vagy cégének? Vállaljuk vállalkozások kintlévőségének szakszerű kezelését!


Rólunk

Cégünk magyar tulajdonban lévő vállalkozás, amely a nagy múltú, harmadik generációs Dr. Székely Ügyvédi iroda mellett működik. Szolgáltatás portfóliónkban megtalálható minden, amire egy cégnek ügyei intézéséhez szüksége lehet –komplex segítő tevékenységet nyújtunk vállalkozások számára. Célunk ügyfeleink professzionális és folyamatos tanácsadása, kiszolgálása rövid határidővel.

 

Az egyik legfőbb vonzerőnk, hogy ügyfeleink egy helyen tudják intézni cégügyeiket naprakész, szakképzett kollégáink segítségével. Nagy hangsúlyt fektetünk a személyes kapcsolattartásra. Ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy mindig magas színvonalú és megbízható szolgáltatásokat kapnak. Jól működő ügyfélszolgálatunk és ügyintézésünk is elégedettséggel töltik el ügyfeleinket, akik előszeretettel ajánlják másoknak is szolgáltatásainkat.

 

A teljes kőrű  és ingyenes tanácsadás  egy olyan plusz előnyt jelent, amelytől a cég és a márka egyértelműen ügyfélbaráttá és szerethetővé vált.

 

A Cégmanager Kft. a vállalkozások működésének segítsége mellett felkarolja a kezdő vállalkozókat. A programunk során a cégüket segítségünkkel alapítóknak ingyen elvégezzük a hatóságok felé történő kötelező bejelentéseket. E mellett több hónapon keresztül jogi, adó, könyvelési, pályázati ügyekben ingyenes konzultációs lehetőséget biztosítunk, akár heti rendszerességgel. A közösen eltöltött idő alatt, szakmai segítségünk mellett a kisvállalkozások megerősödtek, és sikeresen működnek nem csak a magyar, hanem sok esetben külföldi piacokon egyaránt.

Kapcsolat

CÉGMANAGER

Iroda: 1036 Budapest, Evező utca 6.
Telefon/ fax: +36 1 201 5397
Mobil: +36 20 806 1606
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Cégügy- blog

websas.hu