Cégalapítás és módosítás

Rövid határidővel vállaljuk cégek alapítását, módosítását és megszüntetését partner ügyvédi irodánkon keresztül!

Könyvelés, Adótanácsadás

Teljes körű könyvelés, bérszámfejtés, beszámolók készítése! Hatóság előtti képviselet! Adótanácsadás adójogra specializálódott ügyvédtől!

Követelések kezelése

Tartoznak Önnek vagy cégének? Vállaljuk vállalkozások kintlévőségének szakszerű kezelését!


online könyvelés

Az e-mailban vagy postán rendelkezésünkre bocsátott bizonylatok alapján elkészítjük  cége, vállalkozása könyvelését, a könyvelt adatok alapján a főkönyvi kivonatot, a mérleget illetve a beszámolót és online az Ön rendelkezésére bocsátjuk. Ez esetben Ön e-mailben - online - kapja meg tőlünk a könyvelési, mérleg és beszámoló adatokat pdf fájl formátumban. Nincs más dolga mint kinyomtatni és rendelkezésére állnak az adatok, a beszámolók. Hivatalos felhasználáshoz pedig - aláírásával - eredeti beszámolóként használhatja.

Ezért tudunk többek között Budapest területén kívül is könyvelési feladatokat naprakészen ellátni. Megbízóink egy része tőlünk földrajzilag távol van, ám az online megoldás révén a kapcsolatunk élő és eleven.

 

Az online könyvelés előnyei:

  • Nincs szükség a bizonylatok fizikai mozgatására
  • Teljes körű és naprakész információt nyújtunk a vállalkozása pénzügyi, számviteli, adózási helyzetéről, mely a nap 24 órájában elérhető
  • Nem kell időpontot egyeztetni, nincs szükség várakozásra, mivel a bizonylatok feldolgozása után minden adat és információ (kivonatok, statisztikák, béradatok, stb) online  vállalkozása rendelkezésére állnak.
  • Bármikor azonnal előkereshető több évre visszamenőleg is, az adózó minden bizonylata és a feldolgozás eredményei.
  • Költséghatékonyabb a hagyományos könyveléshez képest
  • Rugalmasan illeszkedik az ügyfelek igényeihez, a földrajzi távolság akadálya nélkül, hisz az online könyvelési rendszer bárhonnan bármikor elérhető.

 Személyes konzultációért kattintson ide!

Kapcsolat

CÉGMANAGER

Iroda: 1036 Budapest, Evező utca 6.
Telefon/ fax: +36 1 201 5397
Mobil: +36 20 806 1606
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Cégügy- blog

websas.hu